Sam pripravljam predavanja tako za strokovnjake kot tudi za strokovne delavce. Vsebine in cena predavanja so odvisne od potreb naročnika. Trenutno še ni dorečenega datuma nobenega prihajajočega predavanja. Z jesenjo 2019 pa se obeta kar nekaj mojih javnih predavanj.

V sodelovanju s Fakultete za uporabne družbene študije zaključujemo z raziskovalnim projektom Začne se v družini. Načrtujemo, da bomo v septembru pripravili predavanja, na katerem bomo predstavili naše delo, rezultate in ugotovitve.

V sodelovanju s še nekaj drugimi strokovnjaki pripravljam sklop predavanj, ki bo namenjen predvsem staršem. Obeta pa se še nekaj drugih javnih nastopov oz. predavanj. V kolikor boste redno spremljali našo spletno strani ali pa se vpisali na seznam naslovnikov za prejemanje novic, boste pravočasno obveščeni o vseh novosti in predavanjih, ki jih pripravljam še v letu 2019.

Prijava na e-novice

V pripravi je sklop večih predavanj, namenjenih staršem. Predvidoma bodo predavanja izpeljana jeseni 2019. V kolikor želite, da vas obvestimo o prihajajočih predavanjih, se vpišite med prejemnike naših e-novic.