Kdaj: 10. 12. 2019

Lokacija: Hotel Mons

Trajanje predavanja: 08:30 – 16:30

Predavanje Kvadrant od-ločitve predstavlja celosten vpogled v to, kaj starše po ločitvi od partnerja čaka v primeru, da imata z (bivšim) partnerjem skupne otroke. Predavanje bo starše opremilo z informacijami, kakšni so uradni postopki na institucijah, kot so CSD, sodišče idr. Starše bom seznanil z možnimi pastmi ob vpletanju različnih institucij in strokovnjakov v njihovo družino in zagotavljanje resnične največje koristi otroka. Hkrati pa Kvadrant od-ločitve predstavlja pomeni sistem informacij, s pomočjo katerega bo vsak starš lahko ugotovil, kaj je tisto, kar bi bilo resnično najboljše za njegovega otroka po ločitvi od partnerja. Ta sistem je moja inovacija in bo na predavanju predstavljen prvič. Da bodo vsi segmenti tega sistema na najvišjem možnem nivoju, sem k sodelovanju povabil še tri druge slovenske strokovnjake: Alenka Lanz – zakonska in družinska terapevtka; Melita Kuhar – soc. pedagoginja in svetovalka za odnose ter Minka Gantar, avtorica več knjig s področja osebne rasti.

Zagotavljam vam, da predavanje predstavlja najbolj celosten pogled v področje ločitev staršev, dotakne se mnogih okoliščin in specifičnih situacij, do katerih pride po sami ločitvi, hkrati pa prinese predvsem celosten sistem, s pomočjo katerega boste lahko brez vpletanja drugih strokovnjakov (kot so socialni delavci, sodniki, tožilci, sodni izvedenci in drugi) poiskali rešitve za ureditev družinskih odnosov po razvezi od partnerja.
S prijavo na predavanje prejmete tudi GARANCIJO NA ZADOVOLJSTVO. V primeru, da s predavanjem in vsebino ne boste zadovoljni, vam povrnemo CELOTNO KOTIZACIJO.

V primeru, da se bosta predavanja udeležila starša iz istega gospodinjstva, ki sta na poti ločitve, obema staršema priznamo 25 % popust ob prijavi. Za zagotovitev popusta potrebujemo le nek dokaz (sliko, potrdilo o poroki, rojstni list od otroka….) – karkoli, kar dokazuje, da sta prijavljena bivša partnerja.

Cena: 297 € + DDV

Prijava na predavanje