5 razlogov, zakaj je seminar Kvadrant od-ločitve lahko prava izbira za vas

Seminar Kvadrant od-ločitve je sinonim za celosten spekter informacij, ki jih potrebuje starš v ločitvenem postopku.

Dolga leta namreč že delam z ločenimi starši spoznal sem, da veliko staršev ne ve, kako pripraviti načrt nadaljnje skrbi za otroka.

Šele, ko sodišče že izda sodno odločbo in ugotovijo, da so stvari preveč “ohlapno” nastavljene, pomislijo na to, da ob pripravi starševskega načrta na marsikatero stvar sploh niso pomislili – pa bi MORALI.

Starši gredo navadno vsak k svojemu odvetniku, vsak predlaga svoj predlog na sodišču, potem pa celo večnost traja, da nekdo, ki družine sploh NE POZNA, odloči o nadaljnji usode vseh družinskih članov (v povprečju 2 – 3 leta).

Kvadrant od-ločitve NI sistem, ki vas bo usmerjal k iskanju najboljšega odvetnika in najbolj objektivnega sodnega izvedenca. Ampak je popolno nasprotje!

Se sprašujete, kakšno?

Navajam 5 razlogov, zakaj bi moral biti seminar Kvadrant od-ločitve prva izbira staršev v ločitvenem postopku:

1 – VPOGLED V DELOVANJE CELOTNEGA SISTEMA

Kvadrant od-ločitve je seminar, ki vam bo na enem mestu ponudil vpogled in razumevanje delovanja različnih strokovnih služb, ki se »vpnejo« v reševanje družinske situacije, ko je enkrat na sodišču oddana zahteva za tožbeno razvezo (spoznali boste, kako delujejo centri za socialno delo, sodišča, sodni izvedenci, odvetniki in drugi strokovnjaki).

2 – O SVOJI USODI ODLOČAJTE SAMI

Kvadrant od-ločitve vam bo dal jasen vpogled »od zgoraj«, kaj se dogaja v vaši družini in kaj je resnično v največjo korist otroka – brez ovinkarjenja in z jasnim CILJEM: da vas čim bolje opremimo, da SAMI pripravite kvaliteten starševski načrt starševske skrbi, ki bo sledil največji koristi VAŠEGA otroka. Hkrati pa bo upošteval tudi potrebe in sposobnosti obeh staršev, načinu komunikacije med staršema idr.

3 – PRAKTIČNO ZNANJE TER IZKUŠNJE in NE LE ŠE ENA TEORIJA

Seminar pripravljamo trije strokovnjaki, ki bomo s poslušalci delili vsebino iz naše PRAKSE – iz dela z našimi strankami, iz izkušenj drugih staršev, ki so že šli čez proces ločitev in iz naših lastnih izkušenj.

4 – VSAK DAN, KI GA OTROK PREŽIVI V KONFLIKTIH IN NEGOTOVOSTI, JE HUDO BREME ZA OTROKA

Ločitev staršev pomeni stres za vso družino – tako za starša kot tudi za otroka. Vsak dan, ki ga otrok preživi v stiski, negotovosti in konfliktih med dvema staršema, predstavlja za otroka hudo breme. Ker sem prepričan, da želite otroku čim prej pomagati in da iščete načine, kako se izogniti dolgoletnim sodnim postopkom, je seminar Kvadrant od-ločitve za vas prava izbira.

5 – GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO – V PRIMERU NEZADOVOLJSTVA 100 % VRAČILO KOTIZACIJE

Organizatorji seminarja kot EDINI strokovnjaki s področja ločitve staršev GARANTIRAMO zadovoljstvo. V primeru, da ne boste zadovoljni s seminarjem, vam v CELOTI povrnemo kotizacijo v višini 197 €. No, verjetno bi bilo smiselno tudi debatirati, zakaj je cena seminarja tako smešno nizka in predstavlja le kakšno tretjino ali četrtino stroške odvetnika za en sodni narok; oz. približno 15 % cene, ki jo starša lahko v postopku razveze plačata za sodnega izvedenca… No, pa o tem kdaj drugič. S prijavo na seminar torej NIČ NE TVEGATE! Zato pohitite s prijavo!

 

KVADRANT OD-LOČITVE: sobota, 21. marec 2020 v Ljubljani