Kontakt
Tel. 00386 40 416 761


Lokacija
Dedni Dol 2,
1294 Višnja Gora

 

Vse o ločitvi na enem mestu

V svetovalno izobraževalnem centru MIT nudimo psihosocialno pomoč in svetovanje vsem posameznikom, ki se znajdejo v stiski. Smo podjetje, ki nudi celostno pomoč in podporo staršem ter njihovim družinam, ko se znajdejo v procesu LOČITVE OZ. RAZVEZE. Dejavni smo na področju svetovanja, mediacije, pripravljamo predavanja in iščemo strokovno gradivo v tujini ter ga skušamo čim bolj približati slovenskim družinam. Prevajamo ter izdajamo kvalitetno literaturo in avdiovizualno gradivo, kupujemo gradivo za naše knjižne police, sodelujemo s strokovnjaki iz tujine idr.

V kolikor ocenimo, da obstajajo službe, ki Vam lahko bolje pomagajo in svetujejo, vas napotimo tja, saj imamo dober pregled nad delovanjem sistemov pomoči znotraj vladnih in nevladnih institucij.

Vljudno vabljeni!

Povezan sem
 

SVETOVANJE

PREDAVANJA

STROKOVNO GRADIVO
NAKUP

DVD PROGRAM ZA OTROKE LOČENIH STARŠEV

Naslov: Od limon do limonade
Produkcija: Divorce and children, Christina McGhee

PRIROČNIK ZA STARŠE

Naslov: Vzgajati ločeno
Avtor: Christina McgheeDOGODKI IN NOVOSTI

NOVO - KAKO SE USPEŠNO SOOČITI Z LOČITVIJO STARŠEV
31.12.2018 0:12
Ali veste, da je ločitev starši drugi najbolj stresni dogodek v življenju posameznika? Ali veste, da podobno močna negativna čustva kot starši doživlja ob tem dogodku tudi otrok? Bi radi svojemu otroku pomagali in olajšali bolečino, pa ne veste kako? V DECEMBRU JE SLOVENŠČINI ŽE IZŠEL DELOVNI ZVEZEK ZA OTROKE LOČENIH STARŠEV Z NASLOVOM: KAKO SEUSPEŠNO SOOČITI Z LOČITVIJO STARŠEV.  
 
OSNOVNI PAKET - SAMO V DECEMBRU
24.12.2018 23:59
DECEMBRSKA PONUDBA OSNOVNI PAKET: Priročnik Vzgajati ločeno + Kako se uspešno soočiti z ločitvijo staršev + BREZPLAČNI Izroček s koristnimi informacijami + ČASTIM POŠTNINO
 
PRIPRAVA STROKOVNEGA MNENJA SKOZI PRIZMO STARŠEVSEGA ODTUJEVANJA
30.6.2019 0:00 Dedni Dol
Na svetovalno izobraževalni center MIT se lahko obrnete vsi tisti, kateri menite, da ste v obravnavai s strani ostalih strokovnih služb pomankljivo obravnavani. Navadno se na Center MIT obrnejo starši, kateri so ali žrtev odtujevanja (tarčni starš) ali pa starši, katerih bivši partner v sodnem procesu obtožuje odtujevanja otroka, pa sami niste izvajalec le tega. Kaj vam ponuja Center MIT za obravnavo na tem področju, si lahko preberete v nadaljevanju.
 
NOVO - PAKET ODLOČNI - SAMO V DECEMBRU
24.12.2018 23:59
SAMO V MESECU DECEMBRU - možnost nakupa paketa ODLOČNI: DVD program Dobrodošel nazaj, Pluton + Kako se uspešno soočiti z ločitvijo staršev + EDINSTVENA MOŽNOST nakpa ZBORNIKA NASVETOV.
 
OGLED NAPOVEDNIKA DOKUMENTARNEGA FILMA »LOČITEV«

Dokumentarni film »Ločitev« je film, v katerem so predstavljene zgodbe 12-ih otrok ločenih staršev.

V pogovorih spregovorijo, kako doživljajo ločitev staršev, kaj čutijo, kaj najbolj pogrešajo, o čem razmišljajo idr.


Za dostop do brezplačnega ogleda napovednika filma Ločitev vpišite vaše kontaktne podatke.

Ime:
Priimek:
E-naslov:
s splošnimi pogojiOstanimo povezani

 
Bodite obveščeni z e-novicami
Tekoče novosti, napovedi dogodkov, ...Da bi vam olajšali uporabo naše spletne strani, uporabljamo piškotke (cookies). Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.
  
OK
Več